V4 Juniors Ifjúsági Világkupa Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében

2020. 08. 25., k - 06:53
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kerékpárverseny ideje alatt forgalomkorlátozásra és forgalomelterelésre kell számítani.

A V4 Juniors Országos Ifjúsági Világkupa 2020. augusztus 26-a és 28-a között kerül megrendezésre Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.  

2020. augusztus 26-án a verseny résztvevői 12 órától rajtolnak el Vásárosnaményban, majd Ilk, Gemzse, Szabolcsbáka, Anarcs, Kisvárda, Kemecse, Nyíregyháza-Sóstóhegy érintésével érkeznek Nyíregyházára, és a kör szakasz teljesítését követően 14 óra körül érnek célba.

2020. augusztus 27-én a mezőny 10 órakor rajtol el Nyíregyházán a Kossuth térről. A verseny a megyeszékhely belvárosi útjait érinti. A futam 12 óra 30 perc körül ér vissza kiindulási helyére. Ugyanezen napon 17 óra és 18 óra 50 perc között teljesítik a versenyzők az Ibrányból a Hősök teréről induló és ide visszatérő kör szakaszt. A versenyzők Nagyhalász, Kemecse, Vasmegyer, Beszterec és Tiszatelek településeken keresztül közlekednek.

2020. augusztus 28-án a kerékpárosok Vásárosnaményból 11 óra 40 perckor rajtolnak el. Tákos, Csaroda, Tarpa, Gulács, Jánd települések érintésével majd a 41. számú főútvonalon keresztül Nyíregyházara érkeznek, ahol egy városi kör teljesítését követően várhatóan 14 óra 20 perckor érkeznek célba.

A verseny ideje alatt az érintett útszakaszokon időszakos forgalomkorlátozásra és forgalomelterelésre kell számítaniuk a közlekedőknek. A rendezvény zavartalan lebonyolítását a rendőrség és a polgárőrség közösen biztosítja.

Kérjük a közlekedőket, hogy a kerékpárversennyel érintett útszakaszokon fokozott figyelemmel, türelemmel és óvatossággal, a követési és az oldaltávolság betartásával közlekedjenek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Segítsen, ha felismeri!

A csornai nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Összehangolva

A Jász-Nagykun-Szolnok, valamint a Pest vármegyei rendőrök juttattak haza egy otthonától távol rekedt, látássérült férfit.

 

Ismét járható az 55-ös főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az 55-ös számú főúton Mórahalom közelében, ahol korábban halálos baleset miatt volt teljes útlezárás.