Vádat emelhetnek a halálos közúti közlekedési baleset okozója ellen

2023. 04. 18., k - 13:30
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Kaposvári Rendőrkapitányság befejezte az eljárást.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2022 májusában Bárdudvarnok külterületén közúti közlekedési baleset történt, mely során a vétlen gépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette. A rendőrök az eljárás során megállapították, hogy az egyik járművezető vezetés közben elaludt, áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol a szembejövő autónak ütközött. Az egyenruhások a 22 éves pusztaszentlászlói férfit közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A Kaposvári Rendőrkapitányság a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Kaposvári Járási Ügyészség részére.

A közlekedési baleset vétlen áldozatai számára van segítség! Amennyiben Ön, vagy hozzátartozója közlekedési balesetben súlyosan sérült, illetve családjában halálos kimenetelű tragédia történt és segítségre van szüksége, hívja a hét minden napján éjjel-nappal ingyenesen elérhető áldozatsegítő vonalat! 06 80 225 225


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kihasználta a helyzetet

Lezárult a nyomozás annak a nőnek az ügyében, aki nem leadta, hanem eltette azt a pénztárcát, amit egy kiskundorozsmai boltban talált.

 

Lopás miatt keressük!

A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.