Vezetői engedélye nem volt, a benzin pedig éppen a rendőrök előtt fogyott el

2022. 01. 27., cs - 13:47
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A miskolci rendőrök előállították a férfit.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Encs Autópálya Alosztály járőrei 2022. január 26-án egy korábbi baleset helyszínét tekintették meg az M30-as autópálya Miskolc-észak csomópontjánál.

Munkájuk során arra figyeltek fel, hogy egy autó közeledik feléjük, majd előttük száz méterre megáll és abból kiszáll a sofőr. A rendőrök a járműhöz mentek, ahol a férfi elmondta, hogy kifogyott az üzemanyag a kocsijából, de már érkezik a segítség. További kérdésre elmondta, hogy az iratai, illetve az autó okmányai nincsenek nála, így a járőrök egyéb módon próbálták meg ellenőrizni az adatokat.

Ekkor a sofőr egy hirtelen mozdulattal átugrott a szalagkorláton és a szántóföldön próbált meg elfutni, de a rendőrök utolérték és elfogták.

A férfit előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol kiderült, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a járművezetéstől pedig háromszorosan is el van tiltva, így járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak vele szemben büntetőeljárást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Családi nap Tatán

Színes programok és látványos bemutatók várták a látogatókat.

 

A józsefvárosi Robin Hood

A VIII. kerületi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki beismerte, hogy egy józsefvárosi plébánia kapuját felfeszítette, majd megpróbált ellopni a templomból egy Mária szobrot.