Volt miből szemezgetni

2023. 07. 12., sze - 07:48
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság működési területén folyamatosak a technikai eszközökkel végrehajtott forgalomellenőrzések.

Munkatársaink 2023. július 10-én Bátonyterenye, Kisterenye városrész belterületén sebességellenőrzés során mérték be azt a sofőrt, aki lakott területen 50 km/h sebességkorlátozás hatálya alatt 105 km/h sebességgel haladt. A gépkocsi vezetője az elkövetett szabályszegés miatt 90.000 forint közigazgatási bírságra és 6 közúti közlekedési előéleti pontra számíthat.

További szabályszegéseket rögzítettek kollégáink a 21-es számú főút lakott területén kívüli szakaszain, ahol a legnagyobb megengedett sebesség 110 km/h. Egy gépkocsivezető július 8-án 203 km/h sebességgel közlekedett, őt követte az a sofőr, aki július 3-án 190 km/h-val haladt a fent említett útszakaszon. A harmadik gépjárművezetőt pedig július 11-én 168 km/h sebeséggel mérték be az egyenruhások. A rendőrök a járművezetőkkel szemben közigazgatási bírságot és előéleti pontokat szabtak ki.

Továbbra is a vezető baleseti okok között szerepel a sebességtúllépés, a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a jövőben is rendszeresen végeznek méréseket olyan helyeken, ahol a sebességtúllépés miatt fokozott a balesetveszély.

…hogy mindenki hazaérjen!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keserű ébredés

A sértett reggel szembesült azzal, hogy míg ő az igazak álmát aludta otthonában, addig meglopták.

 

Eltűnt Kollár Zoltán

A 67 éves férfi megtalálása érdekében a győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Bilincsben

Közel egymillió forint összértékű kerékpárt és rollert lopott egy székesfehérvári férfi, a rendőrök elfogták.