XI. Országos Balesethelyszínelő Verseny Jász-Nagykun-Szolnok megyében

2022. 06. 14., k - 11:38
Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A három napos versenyen 18 megye és a Budapesti Rendőr-főkapitányság csapatai mérik össze tudásukat.

Immár 11. alkalommal, 2022. június 14-16. között kerül megrendezésre az Országos Balesethelyszínelő Verseny. A nívós szakmai megmérettetés szervezési feladatait idén a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság látja el.

A verseny megnyitóján Dr. Rádi Norbert rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője köszöntötte a versenyzőket, majd Dr. Papp Antal, Martfű város polgármestere üdvözölte a megjelenteket. Az  ünnepélyes eseményen Jámbor István rendőr ezredes rendőrségi főtanácsos, az Országos Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Szakirányító Osztály vezetője nyitotta meg a versenyt. A megnyitót követően a 2 fős csapatok megkezdték a versenynapot. A baleset-helyszínelők versengése szakmai elméleti feladatok megoldásával vette kezdetét, majd a csapatok a gyakorlati megmérettetésen bizonyíthatják rátermettségüket.

Míg a mai napon Martfű városa a verseny helyszíne, addig a holnapi napon Szolnok ad otthont a nemes versengésnek. A szolnoki Hild tér 1. szám alatt, az Aba-Novák Agora előtt 2022. június 15-én 8 órától látványos és nyilvános verseny helyszínt tekinthetnek meg az érdeklődők.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristállyal üzleteltek

Ezúttal Tiszaburán csaptak le a rendőrök új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.
Gyanúsítottként hallgatták ki a házaspárt, akik őrizetben várják a bíróság döntését letartóztatásukról.