Akció a 32-es buszon

2022. 02. 25., p - 07:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A BRFK és a BKK együttműködésének keretében ezúttal a 32-es busz vonalát ellenőrizték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a  Budapesti Közlekedési Központtal kötött stratégiai partnerség​ keretében közösségi közlekedési eszközökön tart rendszeres ellenőrzéseket az utasok biztonsága érdekében. Ezúttal 2022. február 22-én ellenőrizték a 32-es buszt, a megállóhelyeket és azok környékét.

Az akció során a rendőrök elfogtak egy nőt, mert egy pénzbírságot nem fizette be, egy férfit kábítószer fogyasztás gyanúja miatt, két személyt koldulás szabálysértés miatt előállítottak, tilosban várakozás miatt egy esetben szabálysértési feljelentést tettek, két köztisztasági szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki, két emberhez pedig mentőt hívtak.

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik. A lakossági visszajelzéseket figyelembe véve további hasonló ellenőrzések is várhatóak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letörte a csapórudat

A zalaegerszegi rendőrök nyomozást indítottak a vasúti közlekedés biztonságát veszélyeztető ügyben.

 

Rabló állhat bíróság elé

Egy kecskeméti férfi egy áruházból kísérelt meg néhány dolgot ellopni, de a biztonsági őr észrevette. A gyanúsítottat a rendőrök a rutin, a személyismeret és a szerencse segítségével fogták el.