Bajba jutott asszonynak segítettek

2021. 05. 22., szo - 10:05
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 89 éves nő elesett a lakásában, a vámospércsi rendőrök segítségével kórházba került.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. május 21-én nem sokkal dél után arról, hogy Nyíracsádon egy idős asszonyhoz nem tud bejutni a gondozója. Az egyenruhások a jelzést követően a helyszínre mentek és átmásztak a kerítésen. A nyílászárókon benézve meglátták az idős nőt, aki nem válaszolt a kérdéseikre. A rendőrök az egyik ablakot betörték, kinyitották a bejárati ajtót és bementek a lakásba, ahol a földön fekve megtalálták a 89 éves nőt. A bajba jutott asszonyt felsegítették, majd értesítették a mentőszolgálat munkatársait.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.

 

Dühében gyújtogatott, még aznap elfogták

Senkitől nem tudott cigarettát kérni, ezért felgyújtotta egy trafik zárt, műanyag ajtaját egy férfi Magyarbánhegyesen. A rendőrök hamar kiderítették, ki volt a rongáló, és vádemelést javasolnak ellene.

 

Lakásbetörő őrizetben

A törökszentmiklósi rendőrök őrizetbe vettek egy 24 éves férfit, aki az elmúlt hónapokban 10 bűncselekményt követett el Fegyverneken, zömmel lakásbetöréseket.

 

Véget ért egy betöréssorozat

Egy 16 éves fiatal több alkalommal tört be tatai fagyizókba, ahonnan elvitte a váltópénzt. A járőrök a napokban fogták el a hívatlan látogatót.