Bizonytalan úttartása buktatta le az ittas sofőrt

2020. 11. 23., h - 09:16
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök előállították és szabálysértési őrizetbe vették a férfit.

A rendőrök Debrecenben, a Torockó utcában láttak el szolgálatot 2020. november 23-án 2 óra 30 perc körül, amikor észlelték, hogy a velük szemben közlekedő autónak bizonytalan az úttartása. Az egyenruhások megállították a járművet, és a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak. A műszer pozitív értéket jelzett, ráadásul az ellenőrzéskor az is kiderült, hogy a férfit a Debreceni Törvényszék 2021. június 30-ig a járművezetéstől jogerősen eltiltotta.

A rendőrök a helyi lakost előállították, vele szemben közigazgatási bírságot szabtak ki és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.