Egyenruhás kampánycsapat a hontalan állatokért

2021. 08. 16., h - 09:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök idén is segítenek az örökbefogadásra váró állatoknak az otthonkeresésben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság és a REX Kutyaotthon Alapítvány második alkalommal készült közös projekttel készült a Hontalan Állatok Világnapjára. A rendőrök a társadalmi felelősségvállalás jegyében elkötelezettek az állatvédelem mellett; hivatali munkájuk során is többször mentenek bajba jutott, vagy rossz körülmények között élő állatokat.

A Rex Kutyaotthon Alapítvánnyal tavaly épp egy szaporítótelepről kimentett kutyák elhelyezése után kezdődött az együttműködésünk, akkor gondoltuk ki, hogy az állatok biztonságba helyezésén túl új otthonuk megtalálásában is segíthetnénk a gazdikeresésben lévő ebeket.

A budapesti rendőrök az állatotthonban lakó kutyák közül 30 gazdára váró „jelentkezővel” készítettek fotósorozatot és az állatotthon lakóinak tápot is vittek.

Dr. Terdik Tamás r. vezérőrnagy, Budapest rendőrfőkapitánya is ellátogatott az állatmenhelyre, ahol tápot adott át Dr. Koleszár Istvánnak, az állatotthon igazgatójának.

A kutyák fényképeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Facebook oldalán, a BRFK Információs Portálon  nézhetik meg az érdeklődők, és persze a leendő örökbefogadók.

Az állatokról a REX Kutyaotthon Alapítvány honlapján, illetve a 06-1-230-4080-as telefonszámukon érdeklődhetnek a leendő örökbefogadók.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam