Éjszakai életmentés

2023. 10. 19., cs - 08:40
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Rendőrök mentették meg egy Dunába esett férfi életét Budapesten.

Bejelentés érkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2023. október 18-án tíz perccel éjfél előtt, hogy egy férfi a Margit híd korlátján áll. A XIII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei perceken belül a helyszínre értek, ekkorra azonban a férfi a folyóba esett.

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság egyenruhásai a vízben lebegő férfit a szolgálati hajóba emelték, és a legközelebbi kikötőhelyre vitték, közben a kihűlés veszélye miatt izolációs fóliát és vastag takarót terítettek rá.

A 39 éves férfit a mentők kórházba szállították.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.