Élet a vonal végén

2021. 11. 30., k - 07:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti rendőrök a járőrautók hangjelzései és folyamatos telefonkapcsolat segítségével időben megtaláltak egy nőt, aki Normafán lett rosszul.

Rosszul lett egy asszony Normafán 2021. november 29-én 20 óra körül. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 46 éves asszony férje értesítette. A rendőrök mobiltelefonján elérték a nőt, aki elesett, nem tudott felkelni, és nem tudta pontosan megmondani, hogy hol van. A tevékenység-irányító folyamatosan vonalban maradt vele, és a helyszínre küldte az I. és a XII. kerületi rendőrkapitányságok járőreit. A rendőrök a járőrautók szirénáit be-bekapcsolva próbáltak támpontot adni az asszonynak, aki a mintegy háromnegyed órás telefonhívás közben többször elveszítette eszméletét. Végül mégis meghallotta az egyik hangjelzést, így a járőröknek ez alapján sikerült megtalálniuk. Mentőt hívtak hozzá, akik kórházba vitték az addigra teljesen átfázott nőt. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.

 

Fogadónapot tart a főkapitány

Czinege László r. dandártábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőr-főkapitánya fogadónapot tart a lakosság részére.