Életet mentett az apostagi körzeti megbízott

2023. 05. 22., h - 14:04
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Dunába akart ugrani egy 40 éves férfi, ám Török Renátó r. főtörzsőrmester visszarántotta.

Bejelentés érkezett 2023. május 19-én reggel a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságra arról, hogy egy 40 éves dunaegyházi férfinak öngyilkossági szándéka lehet, feltehetőleg a Dunában készül végetvetni az életének. A rendőrök egy percig sem haboztak, több egységgel a bajbajutott keresésére indultak. A gyors reagálás eredményeként az apostagi körzeti megbízott, Török Renátó r. főtörzsőrmester még időben rábukkant a keresett személy autójára. A kocsiból ugyanis éppen abban a pillanatban szállt ki a férfi, majd szaladni kezdett a gáton. A rendőr utána iramodott, és amikor az út végén le akarta magát vetni vízbe, elkapta karját és visszarántotta. Végül a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.