Életet mentett az apostagi körzeti megbízott

2023. 05. 22., h - 14:04
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Dunába akart ugrani egy 40 éves férfi, ám Török Renátó r. főtörzsőrmester visszarántotta.

Bejelentés érkezett 2023. május 19-én reggel a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságra arról, hogy egy 40 éves dunaegyházi férfinak öngyilkossági szándéka lehet, feltehetőleg a Dunában készül végetvetni az életének. A rendőrök egy percig sem haboztak, több egységgel a bajbajutott keresésére indultak. A gyors reagálás eredményeként az apostagi körzeti megbízott, Török Renátó r. főtörzsőrmester még időben rábukkant a keresett személy autójára. A kocsiból ugyanis éppen abban a pillanatban szállt ki a férfi, majd szaladni kezdett a gáton. A rendőr utána iramodott, és amikor az út végén le akarta magát vetni vízbe, elkapta karját és visszarántotta. Végül a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az ékszertolvaj

Gyanúsítottként hallgattak ki a rendőrök egy magyarcsanádi férfit, aki ismerősétől elkért arany nyakláncot adott zálogházba.

 

Zsarolók rács mögött

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság nyomozói pénz átvételénél érték tetten azt a 26 éves zsarolót, aki társával bűnös módon több mint egymillió forintot csalt ki ismerősétől.

 

Legyél Te is rendőr!

Újabb két oktatási intézmény csatlakozott főkapitányságunk pályaorientációs programjához.

 

Ál-vízóraleolvasók

A budapesti rendőrök elfogtak két trükkös tolvajt, akik magukat vízóra-leolvasónak kiadva loptak idős emberektől.