Életet mentettek a kiskunfélegyházi rendőrök

2023. 10. 03., k - 15:40
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Perceken múlott annak a férfinak az élete, akit otthonában mentettek meg a kiskunfélegyházi járőrök.

Bejelentés érkezett a rendőrségre tegnap este, hogy egy férfi kiskunfélegyházi tanyáján végett akar vetni az életének. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság járőrei, Tóth Dávid és Szeri Tamás r. törzsőrmesterek azonnal a helyszínre mentek, ahol zárt kapu fogadta őket, valamint a rendőri felszólításokra semmilyen reakciót sem kaptak. A rendőrök átmásztak a kapun, és bementek az ingatlanba, ahol a belső szobában megtalálták a kábult, félig eszméletlen férfit, aki önkárosítással akart véget vetni életének. Az elsősegélynyújtás mellett értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik rövid időn belül odaértek. A férfit a stabilizálást követően kórházba szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Békéscsabán a Mikulás is csat(t)lakozott

A rendőrség egész évben kampányolt azért, hogy minél többen bekössék a biztonsági övet. A piros ruhás, nagy szakállú megköszönte a kékeknek, hogy szorgalmasan dolgoztak a jó ügyért. Azoknak pedig, akik hallgattak a rendőrökre és bekötve autóztak, ajándékot adott.

 

Fociztunk

A Honvéd Arrabona Sportegyesület Borbála-napi helyőrségi kispályás labdarúgó tornát rendezett Győrben, amelyre a Győr-Moson-Sopron vármegyei rendőrök is beneveztek.

 

Rangos elismerést kapott az ORFK-OBB

Baleset-megelőzési programjáért kapott Fair Play díjat az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság, amelyet dr. Kuczik János Zoltán r. vezérőrnagy, a bizottság elnöke vett át a Műjégpályán rendezett díjátadó gálán 2023. december 4-én.

 

Rollert lopott, elfogták

Szeged belvárosában vitt el egy elektromos rollert egy férfi. A rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Ne lopjuk el a követési távolságot!

A sávváltásnak is vannak szabályai. Békéscsabán egy rendőrkocsi kamerája rossz példát rögzített. Egy autós alig száz méteren belül ötször váltott sávot, és többször úgy ment be a mellette haladó járművek közé, hogy a követési távolságot használta ki, foglalta el.

 

Fokozott ellenőrzés Mezőkövesden

A mezőkövesdi stadionban 2023. december 10-én rendezik a Mezőkövesd Zsóry FC – Fehérvár FC labdarúgó mérkőzést. A rendőrség ezen a napon fokozott ellenőrzést végez a város közigazgatási területén.