Életet mentettek a Móri Rendőrkapitányság munkatársai

2021. 09. 17., p - 13:19
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kevesebb mint fél óra alatt megtalálták a zavart férfit.

A rendőrségre bejelentés érkezett a 2021. szeptember 16-án 13 óra 6 perckor, hogy egy iszkaszentgyörgyi férfi otthonából búcsúlevelet hagyva maga után, zavartan, autóval távozott. Az egyenruhások azonnal megkezdték a keresését –a nehéz terepviszonyok miatt- terepjárókkal és a helyi vadász segítségével, mivel a férfi feltehetőleg a közeli erdőbe ment. A kincsesbányai körzeti megbízott irányításával kevesebb mint fél óra alatt megtalálták az keresett személyt a földön fekve, járművétől nem messze. Az egyenruhások a férfit a dombos, erdős területről levitték, majd a mentőszolgálat munkatársainak átadták, akik kórházba szállították őt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.