Életet mentettek az igali rendőrök

2024. 02. 27., k - 15:32
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy 49 éves férfi tucatnyi gyógyszert vett be alkohollal, majd végzetes lépésre szánta el magát.

Segélykérés érkezett a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába február 24-én délután. A bejelentő elmondta, hogy a testvére elkeseredésében véget akar vetni az életének, és a mernyei halastó környékén látták utoljára. A körzeti megbízottak haladéktalanul megkezdték a kutatást, végül az autóval bejárható úttól másfél kilométerre, egy szántóföld közepén találták meg a félig már magatehetetlen állapotban lévő férfit. Vajandt Krisztián r. törzsőrmester és Ungi Klaudia r. őrmester a reményvesztett somodori lakost a járőrautóhoz vitték, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba szállították.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenes, 116-123-as telefonszámot! Amennyiben más életéért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.