Életmentés percek alatt

2023. 05. 22., h - 10:15
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A vízirendészek egy 18 éves férfit mentettek ki a Dunából.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. május 22-én 7 óra 53 perckor érkezett bejelentés arról, hogy az Árpád hídnál a Dunában van egy személy.

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság beosztottai, Morvai József r. törzsszászlós, Pál Anita r. főtörzsőrmester és Bor Szabolcs r. őrmester perceken belül a helyszínre értek, ahol egy fiatal férfit találtak a vízben.

A rendőrök a 18 éves budapesti férfit azonnal a hajóba emelték, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik a kórházba vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.