Elfogatóparancs alapján

2023. 03. 17., p - 13:09
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A hatóságok elől rejtőzködő monori férfit Gyömrőn fogták el a rendőrök.

Szexuális erőszak bűntett és további bűncselekmények elkövetése miatt adott ki elfogatóparancsot a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága 2022 decemberében egy 42 éves monori lakossal szemben. A körözött személy hónapokig bujkált a hatóságok elől, azonban 2023. március 16-án kora reggel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztály Célkörözési Osztálya – a sikeres felderítő munka adatai alapján - és a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Mélységi, Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársai közös műveletben Gyömrőn fogták el Sz. Z.-t.

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az őrizetbe vett férfit kihallgatták, és letartóztatásának indítványozására tettek előterjesztést, amit a Székesfehérvári Járásbíróság 2023. március 17-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szamurájkardos emberrablás

Megverték és egy karddal megfenyegették, hogy nem hagyhatja el a házat, végül társával kereket tudott oldani. Az egyik támadó azóta is letartóztatásban, míg társa bűnügyi felügyelet alatt van.

 

Jól kikormozták

A Nógrád vármegye útjain az elmúlt héten technikai eszközzel rögzített sebességtúllépések közül kettőt emeltünk ki.