Elfogták a bujkáló tolvajt

2023. 01. 18., sze - 13:18
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy körözött férfit, aki hónapok óta bujkált a hatóságok elől, nem kezdte meg a kiszabott börtönbüntetését.

A Szegedi Törvényszék 2022 októberében adott ki elfogatóparancsot a 47 éves hódmezővásárhelyi férfi ellen, akit a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság jogerősen börtönbüntetésre ítélt lopás bűntett elkövetése miatt. A férfi a hatóságok elől elrejtőzött, büntetése letöltését nem kezdte meg. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói azonosították a körözött férfi tartózkodási helyét és a Makói Rendőrkapitánysággal, valamint a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság beavatkozó egységével együttműködve 2023. január 18-án elfogták.

Az elítéltet a rendőrök átadták a Szegedi Fegyház és Börtönnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.