Fokozott ellenőrzés

2024. 02. 09., p - 07:37
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Keszthelyi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2024. február 9-én 8 órától, február 10-én 8 óráig.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság vezetője a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 30. §.-a, valamint a rendőrség szolgálati szabályzatáról szóló 30/2011. (XI. 22.) BM rendelet 26.§-a alapján fokozott ellenőrzést rendelt el 2024. február 9-én 8 órától, február 10-én 8 óráig a Keszthelyi Rendőrkapitányság illetékességéhez tartozó Zalaszentgróti járás területére.

Az ellenőrzés célja a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása, a közrend, a közbiztonság fenntartása és a közúti közlekedési balesetek megelőzése.

Kérjük a feladatokra vezényelt rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel és megértésükkel támogassák!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.