Folytatódik a közös munka

2023. 05. 24., sze - 11:32
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Tolna Megyei Horgászegyesületek Szövetségének munkatársai és kollégáink az idei évben második alkalommal tartottak közös terepszemlét a vármegye halállományának megóvása érdekében

A rendőrség és a TOHOSZ évek óta együttműködik a Tolna vármegye vizeiben élő halak megóvásáért. Kollégáink a halőri szolgálat munkatársaival az elmúlt időszakban is számos alkalommal tartottak közös ellenőrzéseket. 2023-ban a közös munkát még magasabb szintre emelték, ugyanis az idén már kétszer is bevetették a rendőrségi drónt az ellenőrzések során.

kép

Néhány hete a Siót és a környező vizeket pásztázták közösen. A napokban pedig, a halak ívóterületeinek megóvása érdekében az ívásra- és az ívadékkölcsönzőnek – hatóság által is jóváhagyott – használt, kijelölt területeket ellenőrizték. Kollégáink ezúttal nem találtak szabálytalanságot, azonban az illegális horgászok és halászok kiszűrése, valamint a természetes vizek halállományának megóvása érdekében a jövőben is rendszeresen fogják drónnal ellenőrizni az egyébként nehezen megközelíthető területeket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.