Fürdőkádból mentettek a budapesti rendőrök

2022. 10. 19., sze - 09:20
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Otthonában lett rosszul egy idős férfi a XV. kerületben, a körzeti megbízottak az utolsó pillanatban törték rá az ajtót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. október 18-án éjszaka érkezett bejelentés, hogy egy XV. kerületi társasházban valószínűleg csőtörés történt, és az érintett lakó nem nyit ajtót.

 A helyszínre érkező rendőrök a lakásból kiszűrődő neszeket hallottak, de az ő kopogásukra sem válaszolt senki, ezért betörték az ajtót. A 81 éves férfit a fürdőkádban találták; rosszul lett, nem tudott kimászni és elzárni a csapot – fejét már alig tudta a víz fölött tartani.

 A XV. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai a bácsit kiemelték a kádból, stabil oldalfekvésbe helyezték, betakarták, majd adták át a mentőszolgálat munkatársainak, akik kórházba vitték.​
 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.