Gyorsan reagáltak, így életet mentettek

2024. 07. 10., sze - 12:19
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Putnoki rendőrök mentették meg egy idős hölgy életét.

Az egyedül élő, idős nő házánál lánya kért segítséget július 7-én, mivel nem tudott bejutni hozzá, így félő volt, hogy baja eshetett. A Putnoki Rendőrőrs egyenruhásai hamar intézkedtek, így egy gyors bejutási pontot találva, a pince ablakán keresztül mentek be a lakótérbe, ahol magatehetetlen állapotban találták az idős asszonyt. A sérült nő ugyanis elesett, és már nem tudott segítséget kérni. A mentősök gyorsan megkezdték a sérült ellátását a helyszínen, majd kórházba szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.