Halmozta a jogsértéseket az ilki férfi, az egyenruhások előállították

2021. 01. 19., k - 12:21
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A vásárosnaményi rendőrök büntető- és szabálysértési eljárást is kezdeményeztek a járművezetővel szemben.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai egy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek 2021. január 18-án 23 óra körül Ilken, amikor egy közeledő személygépkocsira lettek figyelmesek. A járművezető hirtelen lekapcsolta a fényszórókat, megfordult és nagy sebességgel elhajtott. A rendőrök utánamentek, és intézkedés alá vonták a járművet vezető 32 éves helyi lakost. A férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív értéket jelzett, ezért további mintavételre előállították. A rendőrök azt is megállapították, hogy a férfi megszegte a vele szemben jogerősen elrendelt bűnügyi felügyelet, valamint a kijárási korlátozás szabályait is. Az általa vezetett gépkocsit a közúti forgalomból kivonták, így annak használatával is jogsértést követett el. A rendőrök a férfival szemben járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt büntető, a többi jogsértés elkövetése miatt pedig szabálysértési eljárást kezdeményeztek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fennakadt az ellenőrzésen

Angliából lopott autót foglaltak le a rendőrök Békés megyében, a méhkeréki közúti határátkelőhelyen.

 

Vigyázat, vadveszély!

Az elmúlt 24 órában négy anyagi kárral végződő úgynevezett vadelütéses balesetekhez riasztották a rendőröket Győr-Moson-Sopron megyében. Három esetben a vadon élő állat nem élte túl a karambolt.

 

Elfogták a bombariadóval fenyegetőt

A részeg embert nem engedték buszra szállni a XIII. kerületben, ezért fenyegette meg a közlekedési vállalatot. A budapesti rendőrök a férfi bíróság elé állítását kezdeményezik.