Hétköznapi hősök

2022. 05. 01., v - 09:40
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy szolgálaton kívüli rendőr és utasai, egy orvos házaspár, valamint egy szabadnapos mentős segített egy bajba jutott kamionoson az M3-as autópályán.

A Hajdú-Bihar megyei rendőr 2022. április 29-én szemtanúja volt, ahogy egy kamion a szalagkorlátnak csapódott az M3-as autópályán. A rendőrségi kiképző és Police Medic oktató félreállt az autójával, majd két utasával együtt a sofőr segítségére sietett. A férfi nem lélegzett, ezért kiemelték a járműből és azonnal hívták a 112-es segélyhívót, majd megkezdték az újraélesztést, amihez egy orvos házaspár, valamint egy szabadnapos mentős is csatlakozott.

Az erőfeszítéseiknek köszönhetően a mentőszolgálat munkatársai stabil állapotban tudták kórházba szállítani a sofőrt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.

 

Többször megszúrta férjét

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök rövid idő alatt tisztázták az eset körülményeit, és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves kunszentmiklósi nőt.

 

A közút nem versenypálya

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság egész évben kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságát veszélyeztető magatartások és az illegális gyorsulási versenyek kiszűrésére, megakadályozására.