Hivatalos személy elleni erőszak miatt állítottak elő egy férfit Győrben

2022. 06. 30., cs - 12:59
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A győri járőrök bejelentést követően egy zavartan viselkedő férfival szemben jártak el, amikor annak rokona megtámadta az egyenruhások egyikét.

Győrben, a Szent István út és Munkácsy Mihály utca kereszteződésél 2022. június 30-án 11 óra körül történt az intézkedés, amikor az egyik kollégánkat támadás érte. Az elkövetőt a járőrök a helyszínen elfogták és hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt előállították a helyi rendőrkapitányságra.

A Győri Rendőrkapitányság az esetről az illetékes ügyészséget tájékoztatta.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.

 

Segítsen, ha felismeri!

A soproni nyomozók az állampolgárok együttműködését kérik az ismeretlen nő azonosításához.

 

40 kilométer 20 perc alatt

Budapestig szántotta az aszfaltot két szentendrei rendőrautó, közrefogva egy civil járgányt. Nem megállítani akarták, hanem biztonságosan és minél hamarabb szülőszobába juttatni a benne ülő anyukát.

 

Egy nap alatt rendőrkézen

A gyanú szerint egy férfi betört egy műterembe és egy cukrászdába Debrecenben. A helyi nyomozók 24 órán belül elfogták.