Időben érkezett a segítség

2022. 07. 11., h - 10:03
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A salgótarjáni rendőrök és a szolgálati kutya 15 percen belül találták meg az öngyilkossági szándékkal eltávozott asszonyt.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. július 9-én 21 óra 30 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy salgótarjáni nő kötéllel a kezében, öngyilkossági szándékkal eltávozott otthonából.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztály kutyavezetője, Béres Péter rendőr főtörzszászlós és Roy nevű négylábú segítője azonnal megkezdték az eltűnt kutatását. A rendőr és szolgálati kutyája a helyszínre érkezését követően 15 percen belül az eltűnés helyétől párszáz méterre, erdős területen megtalálta a segítségre szoruló zavart nőt, akit szándékáról lebeszéltek és átadtak a mentőszolgálat munkatársainak.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.