Időben érkezett a segítség

2022. 09. 27., k - 14:10
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A kabai körzeti megbízott kihúzta a nádasból a bajba jutott asszonyt.

A Hajdú-Bihar Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. szeptember 26-án 6 óra körül egy földesi férfi tett bejelentést arról, hogy házának közelében segélykérő kiáltást hallott. A bejelentés követően a kabai körzeti megbízott érkezett a megadott helyre, aki a ház közelében lévő nádas területen, hamarosan rátalált a hang forrására, egy nőre. Az egyenruhásnak sikerült a partra segíteni az asszonyt, aki elmondta a körzeti megbízottnak, hogy valamikor éjfél körül tévedt be az ingoványba, de onnan már nem talált ki, hiába kiabált nem kapott segítséget.

A rendőr az 54 éves átfázott, csuromvizes földesi lakoshoz mentőt hívott, akik kórházba szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Állati csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában.

 

A migráció, mint üzlet

Ezzel a címmel szervezett szakmai konferenciát a KR NNI. A kétnapos képzés során a szakemberek az illegális migrációra épülő nemzetközi szervezetek által elkövetett bűncselekmények elleni küzdelem legújabb kihívásait vették górcső alá.

 

Életet mentettek a jászsági rendőrök

A jászapáti rendőrök több mint fél óráig alkalmaztak mellkaskompressziót egy eszméletlen 74 éves jászberényi férfi megmentése érdekében, aki az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően életben maradt.

 

Rablás egy üveg borért

A rendőrök rövid idő alatt azonosították, majd elfogták azt a férfit, ki betört egy 86 éves szendrői idős emberhez.

 

Felismeri?

A dunakeszi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.