Intézkedés közben halt meg egy férfi Budapesten

2022. 07. 15., p - 15:51
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök megpróbálták újraéleszteni, közben mentőt hívtak, de a férfi a helyszínen meghalt.

Bejelentés érkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányság  Tevékenység-irányítási Központjába 2022. július 15-én 12 óra 32 perckor, hogy a VIII. kerületi Baross utcában egy férfi késsel a kezében őrjöng, és betört egy kirakatot.

A helyszínre érkező járőrök igazoltatni próbálták a láthatóan zavart, korábban késsel fenyegetőző embert, majd bilincset alkalmaztak.

Az intézkedés közben a 30 éves férfi rosszul lett, elvesztette az eszméletét, ezért a rendőrök azonnal, haladéktalanul megkezdték az újraélesztését, amit a mentők folytattak - de már nem lehetett megmenteni az életét.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az intézkedés arányos, jogszerű és szakszerű volt, a haláleset nem áll összefüggésben a rendőri intézkedéssel.

Közben kiderült, hogy ugyanez a férfi fél órával korábban autóval közlekedett a VI. kerületben, ahol összetört három gépkocsit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával, közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Senkiét, egy rendőrét se!

Nem rongálható senki tulajdona büntetlenül. Egy váci nyomozót is választott áldozatai közé egy 29 éves váci férfi - a sértett kollégái elfogták.

 

Egyedi kombináció

Virágláda-, és kameratolvajok azonosításához kérnek segítséget a dunakeszi nyomozók.

 

Pozitív értéket jelzett a szonda

Debrecen külterületén történt anyagi káros baleset vasárnap reggel. Az egyik sofőrnél jelzett a szonda, a rendőrök eljárást indítottak vele szemben.

 

Kiiktatva

Embercsempészetre szakosodott 8 tagú bandát számoltak fel a Csongrád-Csanád vármegyei rendőrök.