Ivóból fogdába

2023. 05. 30., k - 08:29
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Folyékony kenyere mellett bilincseltek meg szabadidős százhalombattai rendőrök egy többszörösen körözött férfit. Ruhájában ráadásul némi tudatmódosító szer is akadt.

A napi munkája végeztével otthonában pihenő helyi rendőrtiszthez 2023. május 25-én kora este futott be lakossági jelzés. Az információ szerint egy többszörösen körözött férfit láttak egy helyi ivóban. A hadnagy felkerekedett, miközben erősítést kért. Négy perccel később már a vendéglátó egységben nyugtázta, valóban K. Richárd támasztja a söntést. Nem sokkal később befutottak a konditermet hátra hagyó nyomozók. Bilincseltek, ruházatot vizsgáltak, előállítottak. A 27 éves férfi nadrágzsebéből egy papírdobozka került elő, amelyben sodort cigaretta, és alufóliába csomagolt növényi törmelék lapult.

K. Richárd ellen négy elfogatóparancs volt érvényben: az Érdi Rendőrkapitányság, illetve a Budapest Környéki Törvényszék két-két körözést rögzített a rendszerben. Utóbbiak miatt a kettős mintavételt követően a Baracskai Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bírósági eljárást is vonhat maga után

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harmincnyolcadik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Mínusz két autótolvaj

A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot. A gyanúsítottakat azóta letartóztatta a bíróság.

 

Mentés a Dunából

Egy járókelő és a budapesti vízirendőrök gyors segítsége ezúttal is életet mentett.