Kényszerleszállás

2022. 09. 23., p - 09:42
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőri kísérettel hagyta el a menetrendszerinti autóbusz utasterét az a 36 éves csobánkai férfi, aki ellen négy körözés volt érvényben.

A pomázi körzeti megbízottak 2022. szeptember 20-án kora reggel nem utazási célzattal érkeztek az egyik csobánkai megállóhoz. Információjuk szerint az utasok között jó eséllyel megtalálják H. Sándort, akinek neve mellett négy elfogatóparancs szerepelt.

A megállított autóbuszra pattanva rögvest kiszúrták a Csobánka felől Pomáz irányába tartó utasok között H. Sándort, akinek szeméből - az egyenruhásokat meglátva - nagy hirtelen még az álmosság is kiment 6 óra 10 perckor. Az ismert tartózkodási helyein eddig sikertelenül keresett férfit bilincselve ültették a szolgálati kocsiba, majd előállították.

H. Sándort duplán kereste a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja járművezetés ittas állapotban bűncselekmény elkövetése miatt, illetve a Szentendrei Járábíróság segítségnyújtás elmulasztása elkövetése miatt. Ezeken túlmenően akadt elszámolnivalója a Szentendrei Rendőrkapitánysággal is egy szabálysértési ügye miatt.

H. Sándort átkísérték büntetés-végrehajtási intézetbe.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

10 percen belül a helyszínen

Tűz ütött ki egy bölcskei háznál, a dunaföldvári rendőrök egy asszonyt mentettek ki, majd megkezdték az oltást.

 

Finn módszerrel ellenőriztek

A közlekedésbiztonsági akció során a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök 11 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.