Kimentették

2022. 02. 07., h - 17:53
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Szabadság hídról esett a Dunába egy nő, a budapesti vízirendőrök még időben kiemelték.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába érkezett bejelentés 2022. február 7-én 13 óra 24 perckor, hogy a Szabadság hídról valaki a folyóba esett. A BRFK Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőrei azonnal a keresésére indultak. 

Rövidesen meg is találták a vízben sodródó embert; azonnal a hajóba emelték, és megkezdték újraélesztését, amit a mentőszolgálat munkatársai a parton folytattak. A sikeres újraélesztés után a nőt kórházba vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.