Közlemény

2022. 12. 06., k - 14:50
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Állati csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában.

Az elmúlt napokban több helyen lehetett olvasni a sajtóban, hogy különféle csontokat találtak az egyik balástyai tanya falába temetve. A Kisteleki Rendőrkapitányság az ügyben az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint eljárást indított. Ennek során a szakértő 2022. december 6-án kelt véleményében egyértelműen megállapította, hogy a sajtóban megjelent feltételezésekkel ellentétben nem emberi, hanem állati maradványok kerültek elő. A csontok akár 50 éve is pihenhettek ott.

A Kisteleki Rendőrkapitányság az eljárást megszüntette.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.