Közös céljuk Gyöngyös és a környék biztonsága

2022. 08. 17., sze - 07:29
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrök, polgárőrök, városrendészek egyeztettek.

Munkaértekezletet tartottak a Gyöngyösi Rendőrkapitányságon 2022. augusztus 15-én a városrendészet, a polgárőr egyesületek, valamint a rendőrkapitányság munkatársai részvételével.

A főbb témák között szerepelt a nyáron, ez idáig megtartott rendezvények biztosítási feladatainak értékelése, valamint a hatékony feladatellátás szempontjából a tapasztalatok megosztása.

Egyeztettek arról is, hogy a következő időszakban megrendezésre kerülő, nagyobb érdeklődésre számot tartó kulturális eseményekre a biztosítás szempontjából hogyan kell készülni.

Nem maradhatott el a szeptemberi iskolakezdés témája sem, ezen túlmenően az iskolák és megközelítési útvonaluk biztosítása, az iskolások biztonságérzetének kialakítása, növelése a közterületeken.

A résztvevők megállapodtak, hogy segítik egymást az előttük álló feladatok végrehajtásában. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

90 helyett 188

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett két sofőr Vas vármegyében.

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.