Kutyás és lovas járőrök Nógrád megyében

2020. 03. 24., k - 11:38
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Készenléti Rendőrség munkatársai láttak el szolgálatot a megye településein.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2020. január elsejétől visszatérően láttak el szolgálatot a Készenléti Rendőrség munkatársai. A kutyás és lovas rendőrökkel és a helyi polgárőrség tagjaival  Ipolyszög, Dejtár, Szécsény, Rimóc, Alsópetény, Romhány, Legénd és több más Nógrád megyei településen - elsősorban a gépjárművel nehezen megközelíthető helyeken, víkendházas övezetekben - találkozhatott a lakosság.

A megerősítő erők jelenlétének fő célja a helyi rendőri erők reagálóképességének és a lakosság szubjektív közbiztonságérzetének növelése, valamint a jogsértő cselekmények megelőzése, megszakítása volt.

A Készenléti Rendőrség munkatársai mindezeken túl a magyar–szlovák határszakaszok ellenőrzésében, és a határforgalom-ellenőrzésében is közreműködnek Nógrád megyében.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.

 

Felderítették

Teljes egészében megtérülhet annak a sértettnek a kára, akinek otthonából több millió forint készpénzt lopott el az elkövető.