Megtalálták

2022. 12. 07., sze - 08:14
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A gödöllői rendőrök egy nádas közepén találtak rá az eltévedt idős férfira.

Egy 75 éves isaszegi férfi hívta a segélyhívót 2022. december 5-én délben, hogy órákkal azelőtt a közeli vasúti szakaszon eltévedt és elesett, azóta nem tud felállni, fogalma sincs hol van. Az egyenruhásoknak nem sok támponjuk volt merre menjenek, mit sem törődve ezzel, nyomban több egység indult a bajba jutott férfi keresésére.

Folyamatosan tartották vele telefonon a kapcsolatot, a sínek mentén lépésről-lépésre haladtak, amikor egy kietlen nádas közepén, a földön fekve megpillantották a kimerült és átfázott férfit.

Az idősnek szerencsére baja nem esett, a rendőrök betakarták egy pokróccal és mentőt hívtak hozzá, akik megfigyelésre kórházba vitték.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.