Mesterlövész lőtte ki a veszélyesen túlhevült gázpalackokat

2023. 02. 07., k - 09:41
Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kigyulladt egy melléképület Kaposmérőben.

Tűz keletkezett 2023. február 6-án 15 óra körül egy kaposmérői melléképületben. A katasztrófavédelem szakemberei több acetilénpalackot is eltávolítottak az ingatlan közvetlen környezetéből, amelyek közül kettőt olyan nagymértékű hőterhelés ért, hogy a rendőrség segítségét kérték a robbanásveszély elhárításához.

A Kaposvári Rendőrkapitányság egyik mesterlövésze célzott lövésekkel nyomástalanította a túlhevült palackokat, melynek során sem személyi sérülés, sem anyagi kár nem keletkezett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás az M5-ös autópályán

Két kamion és egy kisteherautó ütközött Lajosmizse térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a sztrádát.

 

Lezárt akta: Kifosztás és lopások

A szekszárdi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy 28 éves medinai férfit gyanúsítottak meg kifosztás bűntett és több lopás elkövetésével.

 

Lezárt akta: „Letelt a munkaidőm”

Három motoros is felborult tavaly egy letakarítatlan, sáros útszakaszon Isaszegnél. A vizsgálat feltárta, foglalkozási szabályszegések idézték elő a baleseteket. A monori rendőrök vádemelést javasolnak egy cég műszaki igazgatója és két beosztottja ellen.

 

Rozmaring 30 euróért?

Ismét kamudrog-árusokat fogtak el a budapesti rendőrök. A két férfi marihuánaként adott el fűszert turistáknak, csalással gyanúsítják őket.

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.