Nem tétováztak a rendőrök

2020. 08. 23., v - 10:53
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az egyenruhások még időben érkeztek ahhoz a férfihez, aki véget akart vetni az életének.

A rendőrségre 2020. augusztus 20-án késő este érkezett a bejelentés, mely szerint Üllő térségében egy autó áll az út szélén, amiben egy férfi mozdulatlanul ül. A segélyhívásra érkező járőrpár látta, hogy az autóban tartózkodó férfi, autója kipufogógázát egy slaggal az utastérbe vezette, a kocsi ajtajait pedig magára zárta.

A dabasi rendőrök azonnal cselekedtek. Tóth István rendőr törzszászlós és Máté Attila rendőr őrmester a bevezetett csövet az autóból kitépték, a kocsi egyik üvegét betörték, a már gázzal telített autóba egyikőjük bemászott, majd az ajtót kinyitották, és az eszméletlen férfit kiemelték a járműből.

Az időben érkezett segítségnek köszönhetően, a férfi életét sikerült megmenteni, az időközben értesített mentőszolgálat munkatársai, további ellátása miatt kórházba vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.