Nem vonultak be a börtönbe

2020. 01. 18., szo - 10:20
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Elfogatóparancs alapján fogtak el két férfit a debreceni rendőrök.

A körzeti megbízottak Debrecenben járőröztek 2020. január 17-én 8 óra körül, amikor a Wesselényi utcán észrevettek egy férfit, akiről olyan információjuk volt, hogy elfogatóparancs van érvényben ellene. Az egyenruhások intézkedtek a 47 éves helyi lakossal szemben, akiről megállapították, hogy a Debreceni Törvényszék Büntetés- végrehajtási Csoportja körözi. A rendőrök elfogták és előállították a férfit, majd átszállították a büntetés-végrehajtási intézetbe.

 

A Debreceni Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözte azt a férfit is, akit a debreceni járőrök aznap 11 óra körül fogtak el a Pacikert utcában. Az egyenruhások igazoltatták az 58 éves férfit, akit előállítottak a Debreceni Rendőrkapitányságra, majd átszállítottak a büntetés-végrehajtási intézetbe.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.