Öt, kettő, egy

2022. 02. 02., sze - 10:01
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi rendőrök egy nap alatt két főt fogtak el, ötöt állítottak elő és egyet vezettek elő, közülük hármat börtönbe is vittek.

Mozgalmas napja volt a tolnai megyeszékhelyen és a környező településeken szolgáló egyenruhásoknak február 1-jén. Egy nap alatt ugyanis több embert is elfogtak, akiket később börtönbe szállítottak. A tolnai járőrök ellenőriztek egy autóst a városban, akiről megállapították, hogy a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság az általa meg nem fizetett bírságok miatt körözését rendelte el, ezért előállították. Hasonló eset miatt fogtak el Szekszárdon is egy férfit, akit a helyi kapitányság körözött pénzbírság meg nem fizetése miatt, őt szintén előállították. A rendőrök a délelőtt folyamán egy helyi lakost vezettek elő, és vittek börtönbe. Őt a Szekszárdi Törvényszék körözte, mert nem vonult be jogerős büntetése végrehajtására.   

A szekszárdi egyenruhások öt főt állítottak elő különböző szabályszegések elkövetése miatt a nap folyamán. Két olyan autóst ellenőriztek, akik vezetői engedély nélkül, eltiltás hatálya alatt közlekedtek. Egyikük olyan járművet vezetett, melyet a forgalomból korábban kivontak, és a kocsira nem volt érvényes felelősségbiztosítás sem. Mindkettőjük ellen szabálysértési- és büntető feljelentést is tettek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnésnek indult

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon büntetőeljárás keretében folytatják tovább a keresést.

 

Cseh embercsempészeket fogtak el

A sofőrt és utasát a Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe veszik, a határsértőket pedig visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

 

Lezárt akta: betört és gyújtogatott

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy szegedi férfi ellen aki betört egy belvárosi ingatlanba, majd tüzet gyújtott.

 

Fogadónapot tart a főkapitány

Czinege László r. dandártábornok, Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Rendőr-főkapitánya fogadónapot tart a lakosság részére.