Ötszörösen körözött férfit fogtak el a nagyhalászi rendőrök

2022. 11. 14., h - 13:22
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Lopás bűncselekmény elkövetése miatt európai elfogatóparancs is érvényben volt a 33 éves férfi ellen.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagyhalászi Rendőrőrsének munkatársai vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő csengeri lakost 2022. november 9-én Nagyhalászban. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a 33 éves férfi ellen négy körözés és egy európai elfogatóparancs volt érvényben, évek óta bujkált a hatóság elől.  Az intézkedés alatt az is kiderült, hogy a csengeri férfi a gépjárművet a vezetéséhez szükséges érvényes hatósági engedély nélkül vezette, valamint, hogy vele együtt utazó élettársa úgy engedte át a férfinak a jármű vezetését, hogy tudatában volt annak, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért külön szabálysértési eljárást is kezdeményeztek velük szemben. A rendőrök az elfogott férfit a Nagyhalászi Rendőrőrsre előállították és őrizetbe vették.                      


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pofátlan pacákok

Két gyöngyösi férfit a bűnügyi felügyelet sem tartotta vissza az újabb bűncselekménytől.

 

Békéscsabán a Mikulás is csat(t)lakozott

A rendőrség egész évben kampányolt azért, hogy minél többen bekössék a biztonsági övet. A piros ruhás, nagy szakállú megköszönte a kékeknek, hogy szorgalmasan dolgoztak a jó ügyért. Azoknak pedig, akik hallgattak a rendőrökre és bekötve autóztak, ajándékot adott.

 

Fociztunk

A Honvéd Arrabona Sportegyesület Borbála-napi helyőrségi kispályás labdarúgó tornát rendezett Győrben, amelyre a Győr-Moson-Sopron vármegyei rendőrök is beneveztek.