Rászorulónak segített egy debreceni rendőr

2022. 01. 30., v - 09:40
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Tűzifát és élelmiszert is biztosított a helyi férfinak.

A Debreceni Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnokának, Szuhanics Tamás rendőr főtőrzsőrmesternek a tudomására jutott, hogy egy helyi lakos meglehetősen rossz körülmények között él fűtetlen ingatlanjában. Felkereste az 56 éves férfit, aki beinvitálta a házába az egyenruhást és elmondta neki, hogy egészségügyi problémái adódtak, emiatt szorult meg kicsit.

A rendőr a látogatást követően 2022. január 28-án felvette a kapcsolatot a Debreceni Önkormányzattal, valamint a helyi szociális és egészségügyi központtal. A jó ügy érdekében előbbi tűzifa biztosításáról gondoskodott, míg utóbbi élelmiszert adományozott. A bajba jutott férfi háláját fejezte ki a rendőrnek és mindenkinek, aki segített neki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bírósági eljárást is vonhat maga után

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhét ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év harmincnyolcadik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Mínusz két autótolvaj

A dabasi nyomozók 48 óra alatt elfogtak két gépkocsitolvajt, és megtérítettek 15,5 millió forintot. A gyanúsítottakat azóta letartóztatta a bíróság.

 

Mentés a Dunából

Egy járókelő és a budapesti vízirendőrök gyors segítsége ezúttal is életet mentett.