Segway-el közlekedő rendőrök Nyíregyháza közbiztonságáért

2022. 08. 12., p - 12:34
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Új, modern közlekedési eszközzel bővült a megyeszékhelyi rendőrkapitányság járműparkja.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársainak kiemelt feladata garantálni a megyeszékhely közterületein tartózkodók biztonságát, pihenésük és szórakozásuk zavartalanságát.

A rendőrök ennek érdekében minden szolgálati formában jelen vannak úgy a belvárosban, mint a turisztikai szempontból frekventált, de a városon kívül eső területeken. Biztosítják a közrendet és a közbiztonságot gépkocsizó, motoros- és gyalogos szolgálatellátással, a zöldövezetekben lovasrendőrök is járőröznek rendszeresen. 

A nyíregyházi rendőrök eszköztára a Készenléti Rendőrség jóvoltából a napokban bővült négy Segway Ninebot modern közlekedési eszközzel, amelyeket kifejezetten a belvárosban, és az üdülőövezetekben alkalmazhatnak hatékonyan.

A lakosság és a turisták szubjektív közbiztonságérzetét erősíti a látványos rendőri jelenlét, és a modern közlekedési eszközökkel történő szolgálatellátás közvetlenebb kapcsolatfelvételt biztosít azok számára, akik a rendőröktől kérnének segítséget, tájékoztatást.

Az új típusú, rendőrségi jelleggel ellátott közlekedési eszközöket a rendőrök védőfelszerelésekkel -térd- és könyökvédő, speciális fejvédősisak- kiegészített egyenruhában használják a nyári turisztikai idény végéig.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tíz díler rendőrkézen

Nagyszabású, összehangolt akcióban, több mint 180 kolléga közreműködésével csaptak le a rendőrök Jászapátiban és Hevesen új pszichoaktív anyaggal kereskedőkre.

 

A gyanú szerint bántalmazta a gyermekét

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség elkövetése miatt folytat eljárást.

 

Időben

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrs körzeti megbízottja ért oda először egy közúti balesethez.

 

Eltűnt Németh József

A 45 éves férfi megtalálása érdekében a csornai rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Közel kilencmillió forint a kár

Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytatja a küzdelmet az online csalások elkövetői ellen a Mátrix Projekt keretein belül.

 

Ki látta Orsós Krisztiánt?

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik az eltűnt fiú megtalálása érdekében.