Sikeres újraélesztés Móron

2021. 04. 19., h - 10:59
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 51 éves nő életét mentette meg a móri rendőr.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2021. április 18-án 16 óra 39 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Móron, a Cserhát utca egyik lakásának fürdőszobájában egy 51 éves nő mindkét könyökénél megvágta magát, és életfunkciói nem működnek. A bejelentést követően három percen belül érkezett a helyszínre Szántó Zoltán rendőr főtörzsőrmester, aki a fürdőkádban ülve találta az önmagát megsebesítő, eszméletlen nőt. A Móri Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője azonnal megkezdte az asszony újraélesztését a korábban a Police Medic képzésen elsajátított életmentő technika alkalmazásával, melynek köszönhetően sikerült állapotát stabilizálni. Ezt követően, a mentőhelikopterrel kiérkező egészségügyiseknek az egyenruhás a szakszerűen ellátott beteget átadta, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.