Sikeres újraélesztés Móron

2021. 04. 19., h - 10:59
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Egy 51 éves nő életét mentette meg a móri rendőr.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2021. április 18-án 16 óra 39 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Móron, a Cserhát utca egyik lakásának fürdőszobájában egy 51 éves nő mindkét könyökénél megvágta magát, és életfunkciói nem működnek. A bejelentést követően három percen belül érkezett a helyszínre Szántó Zoltán rendőr főtörzsőrmester, aki a fürdőkádban ülve találta az önmagát megsebesítő, eszméletlen nőt. A Móri Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője azonnal megkezdte az asszony újraélesztését a korábban a Police Medic képzésen elsajátított életmentő technika alkalmazásával, melynek köszönhetően sikerült állapotát stabilizálni. Ezt követően, a mentőhelikopterrel kiérkező egészségügyiseknek az egyenruhás a szakszerűen ellátott beteget átadta, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vittek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.