Szolgálunk és oltunk

2022. 08. 11., cs - 10:33
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Lángoló gépkocsit oltottak a budapesti rendőrök éjszaka Józsefvárosban.

Kigyulladt egy autó a főváros VIII. kerületében, az Üllői úton 2022. augusztus 10-én 21 óra 30 perc körül. A bejelentést követően elsőként a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztály beosztottai értek a helyszínre. Remetei Miklós r. főhadnagy és Béndek László r. főtörzsőrmester a szolgálati kocsiból kivett poroltókkal azonnal megkezdték a lángok megfékezését. Perceken belül csatlakozott a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság két járőre is, Stefkó Krisztián és Bucsi István r. őrmesterek, és együttes erővel eloltották a tüzet. Rövidesen megérkeztek a tűzoltók is, akik áramtalanították a járművet. Az eset során senki sem sérült meg, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel; a rendelkezésre álló adatok szerint az autó elektromos hiba miatt gyulladt ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vissza az iskolába

A fővárosi rendőrök elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint sorozatjelleggel követett el lopásokat a XIII. kerületben; két tanári szobát is kiszemelt.

 

Lezárt akta: tíz migránst csempészett

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai befejezték az ügy vizsgálatát azzal a szerb állampolgárral szemben, aki 10 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.

 

Éjszaka a belvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társhatóságokkal tartott komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést az V. kerületben péntek éjszaka.

 

Lezárt akta: Felszámolták

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban. A gyanú szerint egy 29 éves helybéli férfi egy családi házban termesztette a kábítószert.