Testi épségét sem féltve mentett 

2022. 07. 14., cs - 09:59
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Égő lovardából mentette az embereket és az állatokat egy izsáki körzeti megbízott, akit végül füstmérgezés gyanújával szállítottak kórházba.

Bejelentés érkezett a Kiskőrösi Rendőrkapitányságra tegnap délután, miszerint az egyik izsáki lovarda és a környező erdő ég. A tűzesethez Molnár Ottó r. zászlós érkezett elsőként, aki testi épségét kockáztatva megkezdte az emberek és állatok kimenekítését. Idő közben több rendőri egység is a bajbajutottak és kollégájuk segítségére indult, valamint a Katasztrófavédelem munkatársai is megkezdték a tűzoltást. A tűz terjedésének a behatárolásában a Készenléti Rendőrség helikoptere segédkezett. Az összefogás és az egységek minden igyekezete ellenére a lovardának körülbelül a fele, több hektár erdő, és 3-4 környező tanya leégett. A kár több száz millió forintra becsülhető. A mentést megkezdő körzeti megbízottat füstmérgezés gyanújával szállították kórházba. A tűz martaléka lett egy, a lovarda közeli tanya, ahol néhány órával később egy holttestet találtak a katasztrófavédők. A történteket közigazgatási eljárásban vizsgálják.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megtalálták

A gödöllői rendőrök egy nádas közepén találtak rá az eltévedt idős férfira.

 

Ukrajnában fogták el

A gyanú szerint a grúz férfi részt vett a 2019-ben történt debreceni pénzváltó alkalmazottjainak kirablásában.

 

Emberölés kísérlete a gyanú

A Pest megyei rendőrök a helyszínen elfogták azt a 35 éves román férfit, aki a gyanú szerint a testvérével folytatott vita közben, békítésükre siető ismerősét nyakon szúrta.

 

A rablónak bilincs, a rendőrnek jutalom

A feltételezett elkövető bicskával és símaszkban követelte egy III. kerületi benzinkút bevételét. Három napon belül elfogták a budapesti rendőrök.

 

Festőlétráról a fegyházba

Rács mögött a budatétényi nyugdíjasokra szakosodott bűnbanda utolsó tagja is. A 31 éves budapesti férfi egy évig bujkált a hatóságok elől. Alkalmi munkásként épp egy lakást festett, amikor a KR NNI fejvadászai a múlt héten elfogták.