Több napja feküdt eszméletlenül – a kiskőrösi járőrök megmentették

2022. 08. 26., p - 10:44
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Még két nagytestű kutya sem állíthatta meg a rendőröket, hogy a férfi segítségére siessenek.

Arról érkezett bejelentés a Kiskőrösi Rendőrkapitányságra, hogy egy idős férfit már 3 napja nem láttak a helyiek. A település járőrei, Ruff József Attila c. r. törzszászlós és Bajkó Barna r. őrmester azonnal az idős otthonához vonultak. A lakás megközelítését azonban nehezítette az udvarban csaholó két nagytestű kutya. Az egyenruhások nem tétlenkedtek, és az állatokat nyugtatgatva, lassan a ház bejáratához araszoltak. Amikor bejutottak a lakásba, látták, hogy a földön fekszik az idős férfi, mozdulatlanul, de életjeleket ad. A rendőrök próbáltak vele kommunikálni, azonban csak artikulálatlan hangokat volt képes kiadni. Ekkor megitatták a férfit, amitől újra képes volt beszélni, és akadozva ugyan, de elmondta, hogy 4-5 napja fekszik a földön, mert rosszul lett.

A járőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik hamar a helyszínre értek, és megkezdték az idős ellátását. A mentőápoló a rendőröknek elmondta, hogy a férfi az időben érkező segítségnek köszönheti az életét, majd kórházba szállították a 69 éves helybélit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Betörőt keresnek!

A Ceglédi nyomozók a lakosság segítségét kérik az azonosításához.

 

Eltűnt Balogh Dániel Dominik

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves fiú megtalálása érdekében.

 

Az új úton is 90 a megengedett!

A közelmúltban átadott, Tolnát és Bács-Kiskun vármegyét összekötő Tomori Pál híd közelében visszatérően ellenőrizzük a közlekedők sebességét.

 

Álmából riadt fel a rablóra

A rendőrök másfél órán belül elfogták azt a 30 éves helyi férfit, aki betört egy komlói lakásba, majd az ott lévő sértettet is bántalmazta.

 

Kapós volt a csali

Az idei évben is Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg nagy érdeklődésre számot tartó horgászversenyét a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.