Több napja feküdt eszméletlenül – a kiskőrösi járőrök megmentették

2022. 08. 26., p - 10:44
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Még két nagytestű kutya sem állíthatta meg a rendőröket, hogy a férfi segítségére siessenek.

Arról érkezett bejelentés a Kiskőrösi Rendőrkapitányságra, hogy egy idős férfit már 3 napja nem láttak a helyiek. A település járőrei, Ruff József Attila c. r. törzszászlós és Bajkó Barna r. őrmester azonnal az idős otthonához vonultak. A lakás megközelítését azonban nehezítette az udvarban csaholó két nagytestű kutya. Az egyenruhások nem tétlenkedtek, és az állatokat nyugtatgatva, lassan a ház bejáratához araszoltak. Amikor bejutottak a lakásba, látták, hogy a földön fekszik az idős férfi, mozdulatlanul, de életjeleket ad. A rendőrök próbáltak vele kommunikálni, azonban csak artikulálatlan hangokat volt képes kiadni. Ekkor megitatták a férfit, amitől újra képes volt beszélni, és akadozva ugyan, de elmondta, hogy 4-5 napja fekszik a földön, mert rosszul lett.

A járőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik hamar a helyszínre értek, és megkezdték az idős ellátását. A mentőápoló a rendőröknek elmondta, hogy a férfi az időben érkező segítségnek köszönheti az életét, majd kórházba szállították a 69 éves helybélit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.