Több napja feküdt eszméletlenül – a kiskőrösi járőrök megmentették

2022. 08. 26., p - 10:44
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Még két nagytestű kutya sem állíthatta meg a rendőröket, hogy a férfi segítségére siessenek.

Arról érkezett bejelentés a Kiskőrösi Rendőrkapitányságra, hogy egy idős férfit már 3 napja nem láttak a helyiek. A település járőrei, Ruff József Attila c. r. törzszászlós és Bajkó Barna r. őrmester azonnal az idős otthonához vonultak. A lakás megközelítését azonban nehezítette az udvarban csaholó két nagytestű kutya. Az egyenruhások nem tétlenkedtek, és az állatokat nyugtatgatva, lassan a ház bejáratához araszoltak. Amikor bejutottak a lakásba, látták, hogy a földön fekszik az idős férfi, mozdulatlanul, de életjeleket ad. A rendőrök próbáltak vele kommunikálni, azonban csak artikulálatlan hangokat volt képes kiadni. Ekkor megitatták a férfit, amitől újra képes volt beszélni, és akadozva ugyan, de elmondta, hogy 4-5 napja fekszik a földön, mert rosszul lett.

A járőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik hamar a helyszínre értek, és megkezdték az idős ellátását. A mentőápoló a rendőröknek elmondta, hogy a férfi az időben érkező segítségnek köszönheti az életét, majd kórházba szállították a 69 éves helybélit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rablónak bilincs, a rendőrnek jutalom

A feltételezett elkövető bicskával és símaszkban követelte egy III. kerületi benzinkút bevételét. Három napon belül elfogták a budapesti rendőrök.

 

Festőlétráról a fegyházba

Rács mögött a budatétényi nyugdíjasokra szakosodott bűnbanda utolsó tagja is. A 31 éves budapesti férfi egy évig bujkált a hatóságok elől. Alkalmi munkásként épp egy lakást festett, amikor a KR NNI fejvadászai a múlt héten elfogták.  

 

Közlemény

Állati csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában.

 

A migráció, mint üzlet

Ezzel a címmel szervezett szakmai konferenciát a KR NNI. A kétnapos képzés során a szakemberek az illegális migrációra épülő nemzetközi szervezetek által elkövetett bűncselekmények elleni küzdelem legújabb kihívásait vették górcső alá.