Tüntetés Budapesten

2022. 07. 15., p - 19:10
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Percről percre a 2022. július 15-ei tüntetésről.

(19:15) Bejelentett gyűlés résztvevői foglalják el az Erzsébet híd Pestről Budára tartó forgalmi sávjait. A forgalmat – mindkét irányban – a Budáról Pestre tartó oldalra terelték; a forgalom rendőri irányítás mellett folyamatos.

(20:15) A gyűlés résztvevői az Erzsébet híd valamennyi sávját elfoglalták. A rendőrök a forgalmat a Budai és a Pesti oldalról is elterelik az Astoriánál és a Döbrentei térnél.

(00:07) A gyűlés véget ért az Erzsébet hídon, a résztvevők elhagyták a helyszínt. A rendezvény eseménymentes volt, rendőri intézkedés nem történt.

(00:57) Az Erzsébet hídon megindult a forgalom.​

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.