Tüzet oltottak a rendőrök

2022. 08. 08., h - 11:58
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Csanytelek külterületén gyulladt ki az avar.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség egyenruhásai 2022. augusztus 6-án kora délután vették észre, hogy Csanytelek külterületén lángra kapott az avar. A rendőrök egy közeli tanyáról hordták a vizet, amivel megakadályozták a tűz továbbterjedését a lánglovagok megérkezéséig. A Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai sikeresen megfékezték a termőföld leégését, a tűzeset során senki nem sérült meg.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.

 

Segítsen, ha felismeri!

A soproni nyomozók az állampolgárok együttműködését kérik az ismeretlen nő azonosításához.

 

40 kilométer 20 perc alatt

Budapestig szántotta az aszfaltot két szentendrei rendőrautó, közrefogva egy civil járgányt. Nem megállítani akarták, hanem biztonságosan és minél hamarabb szülőszobába juttatni a benne ülő anyukát.

 

Egy nap alatt rendőrkézen

A gyanú szerint egy férfi betört egy műterembe és egy cukrászdába Debrecenben. A helyi nyomozók 24 órán belül elfogták.