Zavart férfi mászott be a budapesti reptér kerítésén

2021. 08. 09., h - 20:58
Repülőtéri Rendőr Igazgatóság

Agresszív viselkedése miatt meg kellett bilincselni, de mentő is érkezett hozzá.

Folyamatban vannak az intézkedések azzal a férfivel szemben, aki 2021. augusztus 9-én 19 óra 14 perckor a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kerítésén egy őrbódéra felmászva átugrott, majd a védelmi rendszert rángatni kezdte.

Az esetet észlelve a reptér fegyveres biztonsági őrei azonnal a helyszínre mentek, a férfi azonban agresszíven lépett fel velük szemben, és egy fémrúddal hadonászni kezdett. A zavart állapotban lévő embert az egyenruhásoknak sikerült testi kényszerrel ártalmatlanná tenniük, majd megbilincselniük. Időközben – a biztonsági szolgálat riasztása alapján – a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság járőrei is odaértek a férfihez, akihez mentőt hívtak. Elsőként a reptér mentőszolgálata látta el a személyt, akiről időközben kiderült, hogy a BRFK XVII. kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer birtoklása miatt büntetőeljárást folytat vele szemben. 

A 35 éves budapesti férfit végül az OMSZ munkatársai – rendőrjárőrök kíséretében – kórházba szállították. Az RRI vizsgálja az eset körülményeit.    


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autók az út melletti árokban

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel, valamint négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

 

Tartozik

Az érdi rendőrök kérnek segítséget egy fehér zoknit és papucsot viselő sofőr azonosításához, aki megtankolt, majd elhajtott.

 

A gyanú: embercsempészés

Egy albán sofőr és a vele utazó két török állampolgár jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudta hitelt érdemlően igazolni; Budapesten előállították őket.

 

Forgalomterelés a 6-os főút paksi szakaszán

A 109-es kilométerszelvényben történt anyagi káros közlekedési baleset miatt lezárva a 6-os számú főút Paks belterületén, a forgalom a környező utcákba terelve folyamatosan halad.