10 percen belül a helyszínen

2022. 11. 28., h - 13:06
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Tűz ütött ki egy bölcskei háznál, a dunaföldvári rendőrök egy asszonyt mentettek ki, majd megkezdték az oltást.

Tűzről érkezett bejelentés telefonon a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányító Központjába 2022. november 27-én este kilenc óra körül Bölcskéről. Az ügyeletes a szolgálatban lévő dunaföldvári egységet riasztotta, kollégánk és a vele szolgálatban levő polgárőrtársa 10 percen belül a címre érkezett. Látták, hogy az ingatlan hátsó részében csaptak fel a lángok. A ház előtt többen is tartózkodtak, akik elmondták, tudomásuk szerint bent van egy idős nő és gázpalack is lehet ott. A bejárati ajtón jutottak be az ingatlanba, az ott alvó idős nőt kivitték, és az utcán levő civilekre bízták.

Koch Róbert r. törzsőrmester visszament a helyiségbe, s mivel gázkulcsot nem talált, egy késsel levágta a gázpalackot a tűzhelyről és a szabadba vitte. Közben vizet engedtek és vödrökkel kezdték meg a tűz oltását a tűzoltók kiérkezéséig.

A kiérkező mentők a kimentett asszonyt megvizsgálták, de elszállítani nem kellett. A Katasztrófavédelem szakemberei a tüzet eloltották, a tűz keletkezésének oka egyelőre ismeretlen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.